Marjolein Hanson

“Mijn naam is Marjolein Hanson, ik ben BIG geregistreerd Gezondheidszorgpsycholoog en Psychotherapeut en ik ben supervisor van de VGCT. Tevens ben ik lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP). Ik heb zowel de basis als de vervolgopleiding EMDR gevolgd en ik maak regelmatig gebruik van EMDR in mijn behandelingen.

Sinds 1996 ben ik werkzaam in de psychologische hulpverlening en ik heb 13 jaar als psychotherapeut en supervisor gewerkt bij een grote tweedelijns GGZ instelling, totdat ik in 2013 besloten heb om als vrijgevestigd psychotherapeut te gaan werken. Sinds juni 2014 ben ik werkzaam bij BW-psychologie in Medisch Centrum Vathorst waar ik met veel plezier werk.
Ik heb ruime ervaring met het behandelen van o.a. angststoornissen, depressieve stoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, (jeugd)trauma’s en seksuele problemen.

Ik maak in mijn behandelingen gebruik van verschillende therapierichtingen, waaronder Cognitieve Gedragstherapie, Oplossingsgerichte Therapie, Mindfulness en EMDR en zoek naar de best passende oplossing voor de client. Ik hecht veel belang aan een goede relatie tussen mij en de client.”