Psychologiepraktijk Vathorst

Waarderingen 2021

Onderstaande waarderingen zijn van cliënten die na behandeling van afgelopen jaar een evaluatie hebben geschreven of van Zorgkaart Nederland. 

Ben zeer tevreden over deskundige psycholoog. De behandelende psycholoog had naar het intake gesprek de juiste aktie ondernomen wat geheel passend is geweest. Door het luisterend oor en de aandacht die er is in deze praktijk maakt het dat ze een zeer goed cijfer ontvangen. Door de ontwikkeling die ik heb door gemaakt. Met behulp van therapie en daarnaast de adviezen van de psycholoog. Heeft ze me goed begeleid door het traject heen. Goed om te zien dat deze praktijk zich blijft ontwikkelen in nieuwe therapieën en expertise ze zijn erg up to date en staan in de wereld van nu. Ik beveel deze praktijk ten zeerste aan u aan.

Het was mij voor best wel een drempel om naar een psycholoog te gaan en mijn verhaal te doen. Bij Barbara voelde ik mij al snel op mijn gemak. Ze wist op professionele wijze het contact laagdrempelig te maken waardoor ik geen druk of barrières voelde en mij open durfde te stellen. Barbara kwam direct met concrete praktische tips die ik gelijk in de praktijk toe kon passen. Dit heeft er toe geleid dat ik veel weerbaarder geworden ben en niet meer het gevoel heb dat ik geleefd word. Ik kan mijn grenzen nu goed bewaken en sta luchtiger in het leven. 

Marjolein is een ontzettend kundige psycholoog, ze wist voor mij de essentie snel helder te krijgen en op basis daarvan hebben we samen een behandelplan bepaald. Erg blij dat zij mij zo goed heeft geholpen. Ik zal haar ook zeker aanraden. 

Mijn behandeling bij Kathelijn Heck heb ik als zeer positief ervaren. Er was een goede klik. Het is lastig om over bepaalde onderwerpen te praten maar zij is geïnteresseerd, open, eerlijk en zoekt samen naar oplossingen en haar humor helpt zeker om de scherpe randjes van de moeilijke momenten af te halen. Haar persoonlijke benadering en gevoel voor humor maakten de gesprekken vertrouwd en openhartig. Waarbij ze heel goed wist de kern eruit te pikken en hierop in te haken