Psychologiepraktijk Vathorst

Aanmelden

Aanmeldformulier

U kunt zich voor behandeling aanmelden met een verwijzing van de huisarts of POH GGZ. Aanmelding bij Psychologiepraktijk Vathorst gaat via een beveiligde verbinding met het aanmeldformulier. Per mei 2019 is de manier waarop dit gebeurt, aangepast in verband met de nieuwe wet Algemene Verordering Gegevensbescherming.  Hiermee is de vertrouwelijkheid van uw gegevens nog meer gewaarborgd.

Telefonische aanmelding

U kunt zich ook telefonisch aanmelden via telefoonnummer 033 – 455 99 55. U kunt dan uw naam en telefoonnummer inspreken, waarna u zo spoedig mogelijk teruggebeld wordt. We streven ernaar om binnen 24 tot 48 uur contact met u op te nemen (op doordeweekse dagen).

De huisarts of POH GGZ zal u verwijzen als sprake is van een DSM stoornis. De behandeling valt dan onder de verzekerde zorg.  U krijgt een kort, middel of lang traject aangeboden afhankelijk van de ernst van de klachten.

Wachttijden

Het kan zijn dat er een wachttijd van toepassing is, voordat u met de behandeling kunt beginnen. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u contact opnemen met ons of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt en dat binnen 10 weken vanaf de intake de behandeling wordt gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraar gezamenlijk zijn overeengekomen (de ’treeknormen’).