Aanmelden

Via aanmeldformulier

U kunt uzelf met een verwijzing van de huisarts aanmelden bij Psychologiepraktijk Vathorst via een beveiligde verbinding met het aanmeldformulier. Per mei 2019 wordt de manier waarop dit gebeurt aangepast in verband met de nieuwe wet Algemene Verordering Gegevensbescherming.  Hiermee wordt de vertrouwelijkheid van uw gegevens nog meer gewaarborgd.

Aanmelding per mail

U kunt ook een mail sturen naar b.wachters@praktijkvathorst.nl. Vermeld u in uw mail uw naam, uw telefoonnummer en uw probleem waarvoor u zich wilt aanmelden, zodat er tijdens de eerste afspraak minder tijd nodig is voor het aanmaken van de administratieve gegevens en er meer tijd is om de reden van aanmelding te bespreken.

Telefonische aanmelding

Het is ook mogelijk uzelf telefonisch aan te melden via telefoonnummer 033 – 455 99 55. U kunt dan uw naam en telefoonnummer inspreken, waarna u zo spoedig mogelijk teruggebeld wordt. We streven ernaar om binnen 24 tot 48 uur contact met u op te nemen (op doordeweekse dagen).

Wachttijden

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met ons, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraar gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).’