Psychologiepraktijk Vathorst

Testimonials

Onderstaande waarderingen zijn van cliënten die na behandeling van afgelopen jaar een evaluatie hebben geschreven of van Zorgkaart Nederland. 

Combi behandeling van Marjolein en Barbara: Psychologiepraktijk Vathorst biedt verschillende behandelmethoden, in mijn geval schematherapie in combinatie met cognitieve gedragstherapie en het vat van de zelfwaardering. De psychologen binnen deze praktijk hebben hun eigen specialisatie en aanpak waardoor ze elkaar mooi aanvullen. Op deze manier kunnen ze veel verschillende mensen, met verschillende problematiek, helpen. Ook consulteren/betrekken ze elkaar in een individueel behandeltraject, indien noodzakelijk, waardoor er nog meer mogelijk is. Ze luisteren goed naar de vraag/behoefte om op maat, samen met jou, de juiste aanpak te bepalen met realistische doelen (incl. een eventueel vervolg of externe aanvulling). Dit heb ik als heel prettig ervaren. Ze zijn heel eerlijk, duidelijk en houden je een goede spiegel voor. Soms best confronterend, maar heel leerzaam. Zelfontwikkeling is zwaar en een proces zonder shortcuts waar je zelf verantwoordelijk voor bent, maar Psychologiepraktijk Vathorst geeft veel begeleiding, mooie inzichten en concrete handvatten om verder te kunnen. Ook wanneer je even terugvalt.

Ben zeer tevreden over deskundige psycholoog. De behandelende psycholoog had naar het intake gesprek de juiste aktie ondernomen wat geheel passend is geweest. Door het luisterend oor en de aandacht die er is in deze praktijk maakt het dat ze een zeer goed cijfer ontvangen. Door de ontwikkeling die ik heb door gemaakt. Met behulp van therapie en daarnaast de adviezen van de psycholoog. Heeft ze me goed begeleid door het traject heen. Goed om te zien dat deze praktijk zich blijft ontwikkelen in nieuwe therapieën en expertise ze zijn erg up to date en staan in de wereld van nu. Ik beveel deze praktijk ten zeerste aan u aan.

Hele fijne en lieve psycholoog, luistert goed en houdt zich aan afspraken. Zou er zeker nog een keer heen gaan als het nodig is.”

Het was mij voor best wel een drempel om naar een psycholoog te gaan en mijn verhaal te doen. Bij Barbara voelde ik mij al snel op mijn gemak. Ze wist op professionele wijze het contact laagdrempelig te maken waardoor ik geen druk of barrières voelde en mij open durfde te stellen. Ze kwam direct met concrete praktische tips die ik gelijk in de praktijk toe kon passen. Dit heeft er toe geleid dat ik veel weerbaarder geworden ben en niet meer het gevoel heb dat ik geleefd word. Ik kan mijn grenzen nu goed bewaken en sta luchtiger in het leven. 

Nadat ik me had aangemeld werd ik gebeld en goed geïnformeerd over de wachttijden en de opties. Ik vond het spannend om tijdens de intake mijn verhaal te vertellen. Toch voelde ik me gelijk vertrouwd genoeg om alles te vertellen. Barbara stelt je op je gemak, luistert goed en benoemd wat ze ziet. Met dit laatste heeft zij mij vaak aan het denken gezet. Ook als ik het soms lastig vond om gelijk te erkennen wat er aan de hand is, gaf ze mij de tijd en ruimte er eerst over na te denken en er later op terug te komen. Ze heeft mij geholpen mezelf beter te leren kennen en begrijpen en daar ben ik heel blij mee.”

Marjolein is een ontzettend kundige psycholoog, ze wist voor mij de essentie snel helder te krijgen en op basis daarvan hebben we samen een behandelplan bepaald. Erg blij dat zij mij zo goed heeft geholpen. Ik zal haar ook zeker aanraden. 

Mijn behandeling bij Kathelijn Heck heb ik als zeer positief ervaren. Er was een goede klik. Het is lastig om over bepaalde onderwerpen te praten maar zij is geïnteresseerd, open, eerlijk en zoekt samen naar oplossingen en haar humor helpt zeker om de scherpe randjes van de moeilijke momenten af te halen. Haar persoonlijke benadering en gevoel voor humor maakten de gesprekken vertrouwd en openhartig. Waarbij ze heel goed wist de kern eruit te pikken en hierop in te haken