Psychologiepraktijk Vathorst

Wachttijden

Gezien de wachttijd inmiddels weer opgelopen is tot ruim 3 maanden nemen wij geen nieuwe cliënten meer aan (24 april 2024). Na aanmelding krijgt u geen bevestiging. U wordt zo spoedig mogelijk gebeld nadat u op volgorde van binnenkomst aan de beurt bent. Als de klachten ernstig zijn, kunt u bellen op het telefonische spreekuur tussen 12 en 13 uur (0641325600). Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Na de intake start meteen de behandeling. Afhankelijk van de ernst van de klacht zullen wij u als cliënt naar een andere GBGGZ aanbieder doorverwijzen als er niet binnen 4 weken een afspraak kan worden gemaakt.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met ons, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraar gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).