Testimonials en waarderingen (2019)

Psychologiepraktijk Vathorst is door cliënten goed gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering als u een behandeling bij ons hebt ondergaan. We horen graag uw mening en hoe u dit ervaren hebt.

Actuele cliëntervaringen gemeten met de CQ-index (deze worden minimaal jaarlijks geactualiseerd en zijn maximaal een jaar oud)

De CQI wordt aan het einde van de behandeling afgenomen en zijn dus gebaseerd op vele evaluaties van cliënten die een behandeling bij onze praktijk hebben gehad. Deze vragenlijst wordt dan ook veelvuldig afgenomen.

Er is een score van 1-5 mogelijk, waarbij 1 de minimale waarde is en 5 de maximale. Hiermee wordt gemeten in welke mate de cliënt heeft ervaren goed geïnformeerd te zijn (mogelijkheden, verwachtingen) en mee te kunnen beslissen over de behandeling. Het gemiddelde cijfer van 3,93 van onze praktijk geeft dan ook aan dat cliënten over het algemeen zeer tevreden zijn met de manier waarop ze mee kunnen denken over hun behandeling. Ze krijgen inzicht in wat er mogelijk is en ze denken zelf mee wat voor hun de beste passende behandeling is. Uiteraard zijn er altijd een aantal cliënten die niet tevreden zijn waardoor het gemiddelde naar beneden wordt gehaald. Daar kunnen we als praktijk alleen maar van leren om dit te minimaliseren.

Tevens scoort Psyschologiepraktijk Vathorst een 9.2 op zorgkaart Nederland. Deze score is gebaseerd op 3 beoordelingen.

De score van zorgkaart Nederland is een waardering hoe je je als praktijk met verschillende punten omgaat: met afspraken, de behandeling is en bejegening naar cliënten, informatie geeft, luistert naar de mensen en tenslotte de beoordeling van de accommodatie. Je krijgt een score van 1-10. De score op zorgkaart Nederland is anders dan de CQI en gebaseerd op 3 beoordelingen. Het gemiddelde cijfer van 9,2 voor onze praktijk op Zorgkaart wijzigt iedere keer afhankelijk van het aantal waarderingen dat op de site is ingevuld.
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Hieronder recente ervaringen uit 2019 met Barbara Wachters.

Over Barbara Wachters…

“Mijn ervaringen met de behandelingen bij Barbara Wachters van Psychologiepraktijk Vathorst zijn bijzonder positief. Met name de persoonlijke benadering en betrokkenheid van Barbara bij mij als cliënt is erg prettig en houdt het contact laagdrempelig. Ik ervaar ook dat ze op de inhoud snel kan schakelen en met empathie en zorgvuldig de vinger op zere plekken legt om zo tot de kern te komen. Tevens is ze ook open en eerlijk wanneer ze denkt dat ik meer gebaat ben bij andere expertises in de zorg of daarbuiten, en ook dat waardeer ik zeer. Verder is ze gewoon een sociaal en vriendelijk mens bij wie je je snel op je gemak voelt. Ze heeft mij erg goed begeleid en heel veel verder geholpen in mijn traject. Kortom, ik zou haar aan ieder ander die hulp zoekt, zonder enige twijfel aanbevelen.”

Mijn behandeling bij Barbara Wachters heb ik als heel prettig ervaren. Ze luistert goed naar je, kan zich goed inleven en geeft goede handvaten mee naar huis. Tevens gaf ze mij een duidelijke uitleg over waar mijn klachten vandaan kwamen en wat de verwachting ging zijn wanneer mijn klachten zouden verminderen, wat in mijn geval goed relativerend werkte.”

Fijne persoonlijke begeleiding, waarbij je positief geholpen word. Zelfs telefonisch staat ze voor je klaar, wat ik als zeer prettig ervaar.

Over Marjolein: “Na een diep dal ben ik inmiddels weer opgekrabbeld. Ik heb veel te danken gehad aan Marjolein, alles kon ik tegen haar zeggen, niks was raar. Daardoor was er ruimte voor herstel. Zij wist de juiste vragen te stellen, de juiste dingen te zeggen en ze gaf mij het gevoel dat alle gedachten, alle emoties er mochten zijn.” Nogmaals bedankt voor de fijne gesprekken!

Kathelijn: Ik heb diverse behandeltrajecten doorlopen bij Kathelijn Heck en heb dit als zeer positief ervaren. Vanaf het allereerste begin voelde ik me erg op mijn gemak bij Kathelijn. De vele gesprekken die wij samen hadden waren uiteenlopend en ze kon zich altijd goed in mij en mijn situatie verplaatsen. Begreep mijn gedachten en verwachtingen en hielp dingen op een prettige manier te relativeren. Haar persoonlijke benadering en gevoel voor humor maakten de gesprekken vertrouwd en openhartig. Waarbij ze heel goed wist de kern eruit te pikken en hierop in te haken. Het lukte haar regelmatig om mijn gedachten een positieve wending te geven. Na een gesprek met Kathelijn fietste ik dan vaak opgelucht terug naar huis.

Over Janke: I am immensely happy to have had Janke as my psychologist/therapist. I have never met a therapist that cared so genuinely about my well being this was key for me. She is open and flexible and was able to see me and my diagnoses not just one of the parts. Her knowledge in different therapies is also better than any therapist/psychologist I have met before. We were together able to solve my traumas in months. The once a large amount of psychologists have not been able too help me with.