Testimonials en waarderingen

Psychologiepraktijk Vathorst is door cliënten goed gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering als u een behandeling bij ons hebt ondergaan. We horen graag uw mening en hoe u dit ervaren hebt. Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

 

Ook blijkt uit onze gemiddelde score van een 9.4 op de CQI dat onze cliënten over het algemeen zeer tevreden zijn met de manier waarop ze mee kunnen denken over hun behandeling. Ze krijgen inzicht in wat er mogelijk is en ze denken zelf mee wat voor hun de beste passende behandeling is. Met de CQI wordt gemeten in welke mate de cliënt heeft ervaren goed geïnformeerd te zijn (mogelijkheden, verwachtingen) en mee te kunnen beslissen over de behandeling.

Hieronder recente ervaringen uit 2018 met Barbara Wachters. Testimonials van de andere behandelaars volgen spoedig.

Over Barbara Wachters…

“Mijn ervaringen met de behandelingen bij Barbara Wachters van Psychologiepraktijk Vathorst zijn bijzonder positief. Met name de persoonlijke benadering en betrokkenheid van Barbara bij mij als cliënt is erg prettig en houdt het contact laagdrempelig. Ik ervaar ook dat ze op de inhoud snel kan schakelen en met empathie en zorgvuldig de vinger op zere plekken legt om zo tot de kern te komen. Tevens is ze ook open en eerlijk wanneer ze denkt dat ik meer gebaat ben bij andere expertises in de zorg of daarbuiten, en ook dat waardeer ik zeer. Verder is ze gewoon een sociaal en vriendelijk mens bij wie je je snel op je gemak voelt. Ze heeft mij erg goed begeleid en heel veel verder geholpen in mijn traject. Kortom, ik zou haar aan ieder ander die hulp zoekt, zonder enige twijfel aanbevelen.”

Mijn behandeling bij Barbara Wachters heb ik als heel prettig ervaren. Ze luistert goed naar je, kan zich goed inleven en geeft goede handvaten mee naar huis. Tevens gaf ze mij een duidelijke uitleg over waar mijn klachten vandaan kwamen en wat de verwachting ging zijn wanneer mijn klachten zouden verminderen, wat in mijn geval goed relativerend werkte.”

Fijne persoonlijke begeleiding, waarbij je positief geholpen word. Zelfs telefonisch staat ze voor je klaar, wat ik als zeer prettig ervaar.